Як в iPhone включити диктофон під час розмови

Під час голосового дзвінка по iPhone вам достатньо активувати гучний зв'язок («Динамік»), а потім увімкнути запис у «Диктофоні» на Apple Watch. Після закінчення запису ви зможете відразу прослухати її прямо на годиннику, а через пару секунд побачите її в медіатеці програми на iPhone.Feb 3, 2019

Як завжди записувати розмови з невідомими абонентами Користуйтеся функцією запису відповідально та тільки при необхідності. Відкрийте програму "Телефон" на пристрої Android . Записування дзвінків. У розділі "Завжди записувати" увімкніть пункт Номери не з контактів.

Щоб активувати цю функцію, перейдіть до програми оператора та в розділі «Послуги» активуйте запис дзвінків. Після цього відкрийте програму «Телефон» та наберіть номер 333. Потім натисніть на екрані кнопку «Додати» і наберіть абонента, розмова з яким хочете записати.

Як записати вхідний дзвінок на iOS Для цього дайте відповідь на вхідний дзвінок і натисніть кнопку «Додати», обравши сервісний номер із записника; Натисніть «Об'єднати» для створення аудіо-конференції та початку запису»; Після завершення дзвінка відкрийте Callina та прослухайте всі записані телефонні розмови.