Як називається м'ясо у гамбургері?

Гамбургер (англ. hamburger, сокр. бугер) – це страва, що зазвичай складається з котлети з подрібненого м'яса, як правило, яловичини, поміщена всередину нарізаної булочки.

Класичні американські бургери збираються зазвичай так: на нижню частину булочки кладеться лист салату, потім бургер, цибуля, помідори та огірки. Верхня частина булочки змащується кетчупом, гірчицею чи майонезом. Закривають бургер безпосередньо перед тим, як з'їсти.

Васабі-бургер Бургер для любителів гарячіше – класичний: із ситною яловичою котлетою та овочами – але з додаванням пекучого васабі та салату лолло-росо, схожого на квітучу сакуру.

Для котлети не варто використовувати преміальні частини яловичини типу вирізки або товстого/тонкого краю – це марнотратно і досить безглуздо. Вони краще виявлять себе у вигляді стейків. Для бургера можна брати висівки простіше. Причому краще взяти різні частини — лопатку, шию, пашину, м'ясо з ноги.