Як зайти на відеореєстратор Dahua через браузер?

Коли ви дізнаєтесь IP-адресу вашого реєстратора, вам потрібно буде ввести її в адресному рядку браузера та перейти на нього. Перед вами з'явиться вікно, в якому потрібно буде ввести логін та пароль адміністратора, після чого натиснути кнопку «Вхід». Подібним чином ви увійдете в пристрій за допомогою браузера.

Підключіть жорсткий диск Sata кабелями (data+power). Встановіть верхній корпус на місце і зафіксуйте шурупами. Підключіть відеореєстратор Dahua блоком живлення до мережі 220В та LAN – кабелем до роутера. Через 2-4 хвилини реєстратор завантажиться та буде готовий до роботи.

Дізнаємося IPадреса за допомогою програми Config Tool. Коли інсталяція програми була завершена, ми відразу побачимо всі пристрої Dahua, які підключені до вашої мережі. Розпізнати реєстратор буде досить просто – у колонці Type буде написано DVR чи NVR, а у колонці IP буде той Ipадресами шукали.

Як дізнатися IP-адреса для камер Dahua Стандартно для камер відеоспостереження китайського бренду Дахуа встановлюються такі параметри: IP – 192.168.1.108; логін – admin; пароль – admin.