Як збільшити розмір зображення на екрані комп'ютера?

Щоб зробити об'єкти на екрані більшими, зменшіть роздільну здатність: натисніть Ctrl+Shift+Плюс (+). Щоб зробити об'єкти на екрані дрібнішими, збільште роздільну здатність: натисніть Ctrl + Shift + Мінус (-). Щоб скинути роздільну здатність екрана, натисніть Ctrl+Shift+0.

за допомогою правої кнопки миші, зайдіть в налаштування робочого столу; знайдіть "Параметри екрана", перейдіть в меню налаштувань; у рядку “Роздільна здатність” виберіть значення, при якому зображення робочого столу заповнить весь екран, без чорних рамок і смуг.

Щоб змінити розмір піктограм на робочому столі, клацніть правою кнопкою миші на вільній області робітника столу, виберіть Перегляд, потім виберіть Значки, Середні піктограми або Дрібні піктограми.

Натисніть клавішу CTRL і натисніть + (плюс) для збільшення масштабу та — (мінус) для зменшення. Щоб повернути масштаб до початкового стану, потрібно натиснути CTRL+0. Як бачите, все дуже легко та просто – для зміни масштабу екрану вам знадобиться лише хвилина-дві вільного часу.