Що можна зробити на Flutter?

Flutter дозволяє розробляти крос-платформні програми та компілювати один і той же код під кілька платформ. Програми будуть чудово працювати на різних операційних системах та пристроях, що заощадить вам час та гроші. Крім того, Flutter прискорює процес.

Flutter розробник – Хто це і що він займається? Це програмістпрацює на однойменній платформі. Найчастіше він займається створенням кросплатформових додатків мовою Dart від Google, які доступні для Android та iOS.

Які компанії використовують Flutter? Так як фреймворк був розроблений у Google, вони використовують його для своїх продуктів. Наприклад, Google ADS, Google Home або Google Pay. Але зі зростанням популярності фреймворку інші великі компанії також стали оцінювати його простоту розробки та продуктивність.

Зауважимо, що звідси випливає один із мінусів Flutter: — Кінцевий інсталяційний пакет більше, тому що до нього додається віртуальна машина Dart. Таким чином, є файли Flutter і є віртуальні машини, які додаються залежно від того, що компілюється – iOS чи Android.