Як позбавитися запаху м'яса козла?

Щоб усунути наявний запах, додають спеції. Найкращим варіантом стане розмарин чи лавровий лист; Якщо ви вирішили запікати або смажити м'ясо, його необхідно замаринувати. Для цього добре підійде біле вино.3 Oct 2020

Добре «забирає» неприємний запах розмарин та лавровий перець. Для смаження м'ясо слід маринувати в оцті та прянощах. Замаринована козлятина забирається на добу в холодильник. Після такої підготовки м'якоть виходить дуже ніжною та соковитою, без запаху.

Секрет приготування смачної козлятини дуже простий. Найголовніше – це додати до страви спеції та зелень. Вона чудово відтінить смак козлятини і "переб'є" своєрідний запах, що є в цьому м'ясі. Подавати його краще із рисом.

Найкраще усуває у холодильнику запах протухлого м'яса звичайний столовий оцет. Його потрібно розвести 1:1 із водою, ретельно протерти всі поверхні. Використовувати можна 6% або 9% оцтову кислоту, яблучний або виноградний оцет. Вони мають дезінфікуючі властивості, нейтралізують запахи.