Як правильно зберігати сир Халумі?

Традиційним способом тривалого зберігання та витримки Халлумі також є розсольне зберігання. Покладіть сири в контейнер з кришкою, що щільно закривається так, щоб між ними залишалося якнайменше вільного простору. Залийте контейнер 8-12%-м розсолом.

Халумі зберігається у вакуумній упаковці із розсолом. Після розкриття упаковки сир буде придатний ще 5 днів за збереження прохолодного температурного режиму та розсолу.

Сирні товари у вакуумному пакуванні в нормі повинні зберігатися у холодильнику при температурі від 0 до 3 ⁰С. При зберіганні продукції за температури від 0 до +3 ⁰С відзначаються такі показники: Твердий сир міститься трохи більше 90 днів; М'які сорти сиру зберігаються до 20 днів.

Сир слід зберігати у холодильнику, робоча температура якого має перевищувати 5 °С. Різні температурні зони всередині холодильника забезпечують оптимальні умови всім продуктів харчування. Ідеальна температура для зберігання сиру знаходиться в діапазоні від 5 до 10 °C.