Який крохмаль корисніший для киселю?

Кисіль – це клейстер. Якщо вам потрібно отримати густий непрозорий напій, щоб у нього можна було поставити ложку, використовуйте картопляний крохмаль. Якщо хочете ніжнішу текстуру — беріть кукурудзяний.24 May 2022

Як видно, глікемічний індекс кукурудзяного крохмалю трохи нижче, тому можна вважати його більш кориснимніж картопляний.

Якщо ви хочете отримати непрозорий густий кисільщоб ложка стояла, то потрібно використовувати картопляний. Кукурудзяний крохмаль краще додавати в пудинги і бісквітне тісто, щоб вони були соковитішими. Картопляна – навпаки, в пісочне тісто, щоб воно було м'якшим і розсипчастішим.

кукурудзяний крохмаль Краще використовувати кукурудзяний крохмаль. Він краще розчиняється і не має запаху та специфічного присмаку, на відміну від картопляного. Щоб у начинці не утворювались грудочки, додавати крохмаль потрібно в холодну ягідну масу або змішувати з|із| холодною водою.