Яку рибу додають у суп?

Для приготування рибного супу підходить практично будь-яка риба – і річкова, і морська: судак, камбала, тріска, лосось та десятки, навіть сотні інших. Всі інші інгредієнти можу змінюватись: суп можна додавати борошно, різні крупи, овочі, спеції та навіть вино.

1Для приготування рибного бульйону використовується часткова риба (судак, окунь та ін.), а також червона риба – Осетрина, севрюга, білуга. Бульйон із часткової риби готується так: рибу очистити від луски, розрізати черевце, вийняти нутрощі, промити, нарізати рибу на порційні шматки, з голів вийняти зябра.

Яку рибу краще варити Для відварювання в бульйоні та на пару підходить: судак, щука, чир, палтус, морська мова.