Як працювати з Термощупом?

Завжди встромляйте термощуп у саму товсту частину м'ясного шматка. Якщо є кістка, то потрібно ставити датчик біля неї (там продукт готується найгірше). Якщо шматок великий, рекомендується використовувати кілька щупів. Не робіть у м'ясному шматку багато проколів термощупомТак як через них м'ясо може втратити багато соку.

Як використовувати термощуп?

  1. вставте провідний термощуп у блюдо до того, як помістіть його в духовку;
  2. вводьте вістря там, де продукт має найбільшу ширину так, щоб кінчик був у самому центрі;
  3. стежте за тим, щоб термощуп не торкався посуду;
  4. не вводьте вістря у жир;

За допомогою щипців обережно підніміть стейк і обережно вставте термометр так, як на малюнку. Намагайтеся, щоб кінчик термометра не торкався кістки або жиру (якщо такі є) вони можуть спотворити показання. Знявши стейк із гриля, покладіть його відпочити на дошку чи теплу тарілку.