Які бувають сорти мартіні?

«Martini Bianco» – це білий вермут з ​​пікантною гіркуватістю. «Martini Rosso» більш солодкий, ніж «Б'янко». «Martini Rosato» виготовлений з купажу білого та червоного вина. Останнім часом все більшої популярності набуває сухий вермут.Мартіні Екстра Драй».

Залежно від складу трав, міцності та вмісту цукру виділяють 10 видів мартіні, що мають різні смакові відтінки. Розібравшись в асортименті, ви підберете саме той напій, який виправдає ваші очікування.

Що стосується Асті, то це солодке, а не сухе, як Просікко, італійське ігристе вино, що виготовляється з Білого Мускату. Воно характеризується дуже насиченим ароматом персика, меду та мускатного винограду, а також зниженим вмістом алкоголю. На ринок вина Асті випускаються молодими, без витримки.