Скільки потрібно часу, щоб розморозити курку?

При кімнатній температурі Зазвичай вистачає чотири години, щоб курка виявилася придатною для приготування. Є думка, що курка швидше відтає, якщо покласти її в холодну воду, — я перевіряв і не помітив різниці.

Для розморожування покладіть птаха у велику миску і поставте її в самий низ холодильника, щоб нічого не капало на інші продукти. У холодній воді. Якщо вам потрібен швидший спосіб розморожування, використовувати воду. Просто запечатайте курку у герметичний пакет і зануріть її в холодну воду.

Розморожування курки в холодильнику Розпаковану курку краще помістити в миску, щоб уникнути витікання соку. Обов'язково слідкуйте за часом. Кожні 500 г птиці повинні розморожуватися щонайменше 5 годин у холодильнику. Коли курка розморожується, вона стає м'якою, без кристалів льоду в порожнині.