Скільки часу смажити рибу голець?

Голець не такий і жирний, коли смажиться у борошні, не пересушиться. 7. Смажу на середньому вогні три хвилини з боку луски, а потім перевертаю на інший бік і ще дві хвилини до апетитних скорин, не більше. П'яти хвилин цілком вистачає до готовності.

Для засолювання цієї червоної риби вам знадобляться лише сіль і цукор, ще додамо лавровий лист (він надасть аромат нашій солоній рибці), можна, за бажанням, використовувати і спеції до смаку. Просолюватися голець 2-3 дні, а в результаті на столі буде смачна, ніжна червона риба домашнього приготування.

Арктичний голець (лат. Salvelinus alpinus) – вид променеперих риб сімейства лососьових, утворює безліч форм: прохідних, озерно-річкових та озерних. Ареал прохідної форми кільцеподібно охоплює все полярне коло та області на північ і південь від нього (циркумполярний ареал).

за смаку трохи нагадала скумбрію, м'ясо сухе, як у лосося, я думаю, якщо запекти в духовці, вона буде смачнішою.