Для чого корисні печені яблука?

Очищені від шкірки печені плоди є відмінний лікувальний засіб при хронічному панкреатиті, холециститі, захворюваннях кишківника.. Крім того, дивовижний продукт здатний відновлювати функціонування органів травлення після операцій на черевній порожнині.

Дієтолог радить дотримуватися рекомендацій ВООЗ, у яких радиться вживати дві порції яблук по 150 грамів у день мінімум. Це дозволить отримати організму всі необхідні вітаміни та мінерали. "Можна, можливо вживати яблука абсолютно в будь-якому вигляді, все залежить від здоров'я людини та її звичок.

У плані поживної цінності немає жодної різниці, в який час доби ви будете є яблука. В той же час вранці вживати натщесерце ці фрукти фахівці не радять, тому що вони можуть створити зайве навантаження на кишечник, через що у людини виникнуть болі в животі, здуття, діарея та інші неприємні симптоми.

Запечені яблука розм'якшують стінки кишечника, виводять калові маси, усуваючи запори. Протимікробні та адсорбуючі властивості продукту дозволяють знищити патогенну мікрофлору в кишечнику. Це не лише усуває діарею, а й нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту.