Як варити овочі в Пароконвектоматі?

У пароконвектоматі можна готувати перші страви, овочі, м'ясо, рибу, хліб та солодощі.Піца на пару

  • Прогрійте камеру до 140°C.
  • Перший етап. …
  • Для приготування страви рекомендується використовувати рифлений алюмінієвий лист для піци і фокачча.

Завантажити лист в пароконвектомат і готувати за температури 175 градусів на режимі пароконвекції (10-20 % вологості), періодично перемішувати для рівномірного обсмажування. Тривалість приготування залежить від розміру картоплі з бажаного відтінку, приблизно 25-30 хвилин.

При приготуванні використовуються гастроємності завглибшки 60мм GN 1/1. Можна робити завантаження на всі рівні пароконвектомата. В одну гастроємність вміщається 1,5 кг гречаної каші.Приготування:

  1. Час: 30 хв.
  2. Температура: 110°
  3. Паровозволоження: 80 %
  4. Натиснути «Старт»