Де міститься корисна глюкоза?

Продукти, де найбільше міститься глюкози, перераховані нижче: цукор; солодощі; пшеничний хліб; виноград; дині, банани; боби, квасоля; капуста; морква.

Глюкоза зустрічається у фруктах та овочах, ягодах, меді та суцвіттях рослин. Глюкозу також називають виноградним цукром, оскільки у винограді вона міститься у Великій кількості. Людський організм переробляє більшість засвоюваних вуглеводів (наприклад, крохмаль) глюкозу.

Для правильного харчування необхідні продукти, які є джерелом глюкози. До цієї групи не відносяться вуглеводи, що легко засвоюються: білий хліб, здоба, цукор. Набагато більше необхідного мозку глюкози містять буряк, цибуля, ріпа, турнепс, виноград, ківі, родзинки, фініки, мед, кленовий сироп.

Найбільший зміст глюкози знаходиться у винограді. В апельсинах та яблуках вміст глюкози середнє, там все-таки більше міститься вітаміну С. Більше інших глюкозою багатий виноград.