Яке м'ясо у свині?

Вирізка є найбільш ніжним та соковитим елементом свинячої туші, який можна готувати будь-яким способом, але потрібно врахувати, що при тривалій тепловій обробці м'ясо може стати жорстким. Найкраще виходять з вирізки медальйони та шашлик.

Спинна частина (корейка та карбонад) Ніжне м'ясо з невеликою кількістю жиру. Корейка найчастіше зустрічається на кістки, тому її смажать стейками на грилі або запікають у фользі.

Яка частина туші свинини краще Перший сорт свинини – корейка, вирізка та окіст. Це найніжніші частини туші з найменшою кількістю жиру або пісні. Другий гатунок свинини – шийка та лопатка. У цих частинах є достатня кількість жиру, завдяки якому страва вийде м'яка та соковита.

Четвертий сорт свинини є самим шкідливимКрім того, таке м'ясо дуже важко і довго готувати. Найніжнішою частиною свинини є вирізка, проте вона і сама дорога. Вона знаходиться над серединою хребта під салом.