Скільки спецій додавати до глінтвейну?

Для того, щоб приготувати суміш для глінтвейну своїми руками нам не потрібно багато компонентів, достатньо столової ложки кардамону (краще зеленого), по 2 столові ложки гвоздики та запашного перцю, приблизно 6 паличок кориці завдовжки 7 сантиметрів і стільки ж суцвіть бадьяна.

До складу збалансованої суміші входять кардамон, мускатний горіх, бадьян, кориця, гвоздика та перець запашний горошок. У набір входять два рецепти приготування глінтвейну: класичного німецького та безалкогольного. Об'єм спецій розрахований на 2-3 літри напою, який можна поділити на кілька разів.

До складу спецій для глінтвейну у наборах зазвичай входять:

  • кориця;
  • імбир;
  • кардамон;
  • часточки апельсина;
  • запашний перець;
  • гвоздика;
  • мускатний горіх.