Як включити кокос

Тупою стороною ножа відбивайте кокос посередині по всьому периметру. Повертайте при цьому плід у руці. Продовжуйте бити, поки він не розколеться навпіл. Вода, яка знаходиться всередині кокосу, в цей момент почне литися в миску.16 Feb 2020

Свіжі кокосові м'якоть та сік можна, можливо вживати просто так.

Як є кокос Соковиту м'якоть та молоко кокосу можна використовувати у приготуванні випічки, салатів, десертів, напоїв, соусів та супів. Дрібно нарізану або натерту м'якоть можна зберігати в морозильній камері, попередньо збризкавши її кокосовим молоком. Також вона добре поєднується з м'ясом курки та рибою.

Загорніть горіх у рушник, покладіть на дошку та міцно тримайте рукою. Перед тим, як розрізати кокос або розбити його, потрібно зробити так, щоби м'якоть відстала від шкірки. Стукайте (не надто сильно) з усіх боків, щоб м'якоть скрізь відокремилася. Потім зробіть кілька сильних ударів, щоб розколоти поверхню.