Яка температура подачі страви Асорті рибне?

не більше 8 -10 градусів. красивою та зручною. подачі страв із риби застосовують лопатки для розкладання. блюдо, щоб ручки наборів виступали за край посуду.16 May 2013

Холодні страви та їх види Холодними вважаються страви, які подаються до столу, маючи температуру 10-14 градусів. При цьому гарячі закуски мають температуру 75-90 градусів.

Гарячі страви (супи, соуси, напої) при роздачі повинні мати температуру не нижче 75 Cо, другі страви та гарніри – не нижче 65 Cо. Холодні страви, закуски та напої повинні бути виставлені в порціонованому вигляді в охолоджувані прилавки-вітрини та мати температуру не вище 14 Cо.

При роздачі страв та кулінарних виробів в організаціях громадського харчування є вимога, гарячі страви (супи, соуси, напої) при роздачі були нагріті до температури не нижче 75°C, другі страви і гарніри – не нижче 65 ° C, холодні супи, напої – не вище 14 ° C.