Що можна смажити на барбекю?

Ароматні стейки, реберця, овочі, бургери, риба — ваш пікнік буде кращим за вечерю в ресторані. Ці страви можна готувати як на спеціальному грилі, так і на мангалі, використовуючи ґрати. Продукти потрібно періодично перевертати для рівномірного прожарювання. Не забувайте перед приготуванням змащувати решітку олією.

Для пікніка на свіжому повітрі знадобляться свіжі продукти, мінімальний набір спецій, гарний гриль та приємна компанія.

  • Стейк із м'яса Рібай, ти-боун або філе міньйон – візьміть для стейка вашу улюблену частину яловичини. …
  • Бургери на багатті.
  • Стейк із сьомги.
  • Овочі на грилі …
  • Ананас на грилі

Шашлик насаджується на шампури, після чого ставиться на гаряче вугілля, а барбекю і гриль просто кладуться на ґрати. Відрізняються самі пристрої, на яких готують м'ясо. У випадку з шашликом – Це традиційний мангал. Для барбекю використовується спеціальний пристрій з ґратами, на яку кладеться м'ясо.