На чому смажити м'ясо на природі?

На дно банки слід викласти шар цибулі, а потім розмістити в ній дерев'яні шпажки м'ясом. Якщо шашлик не влазить до однієї банку, можна взяти кілька. Потім банку потрібно закрити фольгою та відправити в холодну духовку, виставивши температуру 180-200 ° С.

Без спеціально обладнаного місця смажити шашлики на березі річки, озера чи лісу заборонено. Умови для розведення вогню на природі наступні: Територію навколо місця розведення вогню потрібно зачистити (від сухої трави, сухостою, хмизу та ін.)

Територія навколо багаття або мангала в радіусі 10 метрів повинна бути очищена від сухої трави, сухостою та хмизу, а периметр необхідно обмежити протипожежною мінеральною смугою шириною 0,4 метра. За 50 метрів від багаття не повинно бути споруд, стогів сіна та інших об'єктів.