Коли солити індичку під час смаження?

Солити індичку слід або прямо під час смаження, або безпосередньо перед нею. Якщо м'ясо посолити дуже рано, воно може дати сік, а м'ясо індички саме собою досить пісне. У результаті м'ясо вийде надто сухим та несмачним.

Оскільки йдеться про індичку, то довго гасіння не потрібно. І однієї години більш ніж достатньо. За годину відкриваємо кришку, правимо тушковану індичку на сіль, та й годі.

Соковитий стейк із філе індички виходить при товщині 2-2,5 сантиметра. Щоб отримати ідеальний стейк, бажано його обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб задати скоринки, після чого зменшити газ і готувати ще по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування важливо дати стейку відпочити 5-7 хвилин.

Як приготувати смажену індичку шматочками

  1. Філе індички нарізати кубиками середнього розміру.
  2. Розігріти оливкову олію на сильному вогні та викласти туди кубики індички. …
  3. Через 3-4 хвилини індичку перевернути і перешкодити. …
  4. Готову смажену індичку можна одразу подавати до столу з будь-яким гарніром.