Чому не можна готувати заморожене м'ясо?

Причина перша На здоров'я це ніяк не відобразиться, але смак готової страви буде вже не той. Бульйон часто виходить каламутним, а саме м'ясо – жорстким.

Заморожене м'ясо через свою температуру сильніше пручається теплу. Це означає, що на приготування йде більше часу, і таке м'ясо набагато складніше пересмажити. Але поки зовні стейк покривається скоринкою збуджуючого апетит кольору, усередині нього протікають зовсім інші процеси.

М'ясо не можна заморожувати Від цього можуть постраждати тільки смакові якості продуктів. При розморожуванні та повторному заморожуванні порушується цілісність клітин, і смак стає трохи водянистим.

Можна, можливо і треба. Більше того, це може бути ваш коронний номер, найкраща страва, якою ви колись пригощали друзів! Це чудовий варіант для спонтанного обіду, коли до вас несподівано налетіли гості.