Як увімкнути духовку miele

Переважна більшість випічки краще готувати в режимі "Верх + низ" для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати в самому кінці, якщо хочеться отримати рум'янішу скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.

Коротка інструкція, як користуватись електричною духовкою:

  1. активувати пристрій та виставити необхідний температурний режим;
  2. почекати 15-20 хвилин, щоб дати приладу прогрітися;
  3. відкрити дверцята печі та встановити по центру страву;
  4. закрити духову шафу та виставити таймер готування;

Перший запуск слід здійснювати «в неодружену»: із встановленими деками і без продуктів. Духову шафу при цьому потрібно добре прожарити на максимальній потужності. Після цього необхідно відчинити дверцята і увімкнути витяжку для швидкого видалення диму, що може утворитися при згорянні консерваційного мастила.