Як увімкнути розморожування в духовці

Відтавати м'ясо в електричній духовці з функцією розморожування те, що зтеплювати продукт у мікрохвильовій печі. Температура близько 30-35 градусів за хорошої конвекції допомагає швидко розтопити лід.

"Сніжинка" або "Сніжинка з краплями" – розморожування продуктів. Горизонтальна лінія вгорі піктограми, внизу або одночасно у двох частинах квадрата – відповідно, нагрівання верхнім, нижнім ТЕНом або відразу обома. Якщо лінії нанесені пунктиром, це режим низькотемпературної чи щадної готування при +70.. +120 °З.

2 спосіб – у духовці при температурі 160-165 градусів. Час розморожування – до 20 хвилин. Цей спосіб підійде, якщо ви плануєте потім курку запікати в духовці. Звільніть курку від упаковки, поставте курку в духовку на 10-15 хвилин за температури 165 градусів.