Чи можна гранат пропустити через соковитискач?

Не підійдуть для гранатів: соковижималки для цитрусових з робочою частиною із пластику або м'якого металу; механічні пристрої для м'яких фруктів, овочів; блендери (при низькій потужності кісточки пошкодять ножі, при високій ножі подрібнять кісточки, вони потраплять у сік).

Охолоджений гранат вимити, шкірку надрізати. Опустити плід у миску з водою та видалити шкірку та плівки. Гранатові зерна покласти в блендер і збивати в пульсуючому режимі 10 сек., поки зерна не дадуть сік. Не можна доводити зерна до пюре, так як вони так як з'явиться гіркий смак.

подрібнюємо насіння гранату Після того як вода стіче, перекладаємо гранатові зерна в блендер, накриваючи його кришкою, а потім вмикаємо швидкість на 3-5 режимі і подрібнюємо інгредієнт не більше 15 секунд. Після цього відкриваємо кришку блендера і переходимо до наступного етапу приготування гранатового соку.

ТОП-10 найкращих соковитискач для граната: рейтинг 2022-2023 року за ціною та якістю

  • Scarlett SC-JE50S35.
  • VITEK VT-3653.
  • Пензмаш СВПР-201 Салют
  • Нептун КОЖИ.332215.001.
  • Scarlett SC-JE50S15.
  • Philips HR1836 Viva Collection.
  • Scarlett SC-JE50S30.
  • Philips HR1832 Viva Collection.