Як прибрати повітря зі шлейфу СНПЧ HP?

Натисніть перший картридж, витягніть його з каретки і витягніть з нього силіконову заглушку. Вставте шприц в отвір і починайте витягувати повітря, при цьому пальцем закривайте клапан на картриджі. Повторюйте дані маніпуляції, поки картридж не заповниться чорнилом.

Для цього знімаємо блок картриджів СНПЛ і за допомогою плоскої викрутки виймаємо пробку, яка вставлена ​​в отвір сумісного картриджа. У цей отвір вставляємо шприц і викачуємо повітря. Повітря потрібно викачувати до того моменту, поки в шприці не виявиться чорнило без піни.

Шлейф є сполучним елементом ємностей-донорів та блоком картриджів, які встановлюються у самому пристрої. Якщо ємності негерметичні, або вони знаходяться не на одному рівні з принтером, то в шлейфі можуть накопичуватися бульбашки повітря, що рано чи пізно призведе до погіршення якості друку.

Перше, що потрібно зробити, це опустити чорнило вниз до друкувальної голівки. Як ми вже казали, відразу ж після перезаправки картриджі монут відмовлятися друкувати, тому що чорнило поки що не доходить до друкувальної голівки. Швидкий і простий спосіб опустити чорнило – це потрясти струминний картридж.