Що буде, якщо розморожувати м'ясо в мікрохвильовій печі?

Розморожувати м'ясо в мікрохвильовій печі Процес повторюють кілька разів. На це йде 15-30 хвилин. Цей сучасний спосіб відтавання продукту безпечний для здоров'я, але через мікрохвильову дію їжа стає жорсткою та несмачною. Білок м'яса згортається.

Часто сучасним господаркам доводиться стикатися з ситуацією, коли часу на приготування небагато, а витягнуте з морозилки м'ясо нагадує уламок айсберга. Для цих цілей чудово підходять мікрохвильові печі, більшість з яких мають функцію розморожування за замовчуванням.

Мікрохвильова піч – Простий і недорогий спосіб розігріти продукти. Робити це безпечно можна, дотримуючись правил: Не гріти продукти, які можуть вибухнути в робочій камері: яйця, овочі з твердою шкіркою, герметичній упаковці.