Сири, приготовані з використанням заквасок та ферментів, що мають на упаковці знак "халяль", відносять до дозволеної для мусульман їжі.
Сири, приготовані з використанням заквасок та ферментів, що мають на упаковці знак "халяль", відносять до дозволеної для мусульман їжі.