Блендер для сметанного крему, як правило, не використовується. Але якщо знати особливості роботи з ним, все вийде правильно та смачно. Перед тим, як додати в сметану цукор, увімкніть прилад на максимальній швидкості і збийте сметану протягом однієї хвилини. Додайте цукор і продовжуйте працювати блендером 6-8 хвилин.Aug 23, 2018
Збиваючи сметану міксеромВи можете пропустити момент і перезбити її. Сметана тоді після загусання може знову стати рідкою.
Замінити загусник для сметани можна желатином. Він надає консистенції желеподібну щільну структуру.✍ Інгредієнти:
- 200 г сметани;
- 2-3 ст. л. цукрової пудри;
- 10-15 г желатину;
- 50мл теплої води.
Jan 26, 2019
Відповідаючи на запитання, чим загуснути сметанний крем в домашніх умовах, можу сказати, що для цього підходить кілька продуктів: желатин, спеціальний згущувач сметани, крохмаль, борошно, масло, сир, вершки. Всі ці компоненти допоможуть зробити крем густим, пишним та смачним.