Чи потрібно промивати консервовану квасолю?

Консервована квасоля

Справа в тому, що рідина, в якій консервується квасоля, містить багато солі. Промиваючи її під струменем води, ви видаляєте надлишок натрію і отримаєте здоровішу закуску або інгредієнт для улюблених страв.26 Apr 2017

З чим є консервовану квасолю Квасоля у власному соку найчастіше використовують у салати, наприклад вінегрет; лобіо, супи, борщі, запіканки та паштети. Квасоля з овочами в різних варіаціях приготування – це готове повноцінне блюдо, його можна вживати як добавка до гарніру, до м'яса.

Консервована квасоля – Продукт повністю готовий до вживання. Але також із неї можна, можливо приготувати величезну кількість різних страв. Дуже часто білу консервовану квасолю додають у перші страви, готують на її основі салати та закуски.

Червона консервована квасоля багата білком, аргініном, фолієвою кислотою, клітковиною. Білок, який міститься в продукті, дорівнює за цінністю до тваринного білка. Консерви з червоної квасолі входять у дієтичні страви, раціон постять та вегетаріанців.