До складу раф кави входять вершки, які в приблизно 4 рази жирніші за молоко. Саме ця особливість робить напій ніжним та солодким. У цей же час, жирність вершків робить раф набагато калорійнішим, ніж капучіно та латте.
Збитий кавовий напій із вершково-ванільним смаком, готується на основі еспресо з додаванням вершків та ванільного цукру.
Раф популярний у Росії та країнах колишнього СРСР. Принципово схожий на латте, але відрізняється – Додаванням ванільного цукру і вершків замість молока. З'явився наприкінці 90-х років.
Раф-кава Солена карамель – бадьорий мікс із солоної карамелі, вершків, молока та еспресо. Кавові напої – це одні з найпопулярніших, незалежно від сезону, настрою та часу доби. З напою на основі кави приємно починати ранок, закінчувати їм обід чи неквапливу вечерю.