Солити індичку слід або прямо під час смаження, або безпосередньо перед нею. Якщо м'ясо посолити дуже рано, воно може дати сік, а м'ясо індички саме собою досить пісне. У результаті м'ясо вийде надто сухим та несмачним.
Оскільки йдеться про індичку, то довго гасіння не потрібно. І однієї години більш ніж достатньо. За годину відкриваємо кришку, правимо тушковану індичку на сіль, та й годі.
Соковитий стейк із філе індички виходить при товщині 2-2,5 сантиметра. Щоб отримати ідеальний стейк, бажано його обсмажити по 2 хвилини з кожного боку на сильному вогні, щоб задати скоринки, після чого зменшити газ і готувати ще по 5-7 хвилин з кожного боку. Після обсмажування важливо дати стейку відпочити 5-7 хвилин.
Як приготувати смажену індичку шматочками
- Філе індички нарізати кубиками середнього розміру.
- Розігріти оливкову олію на сильному вогні та викласти туди кубики індички. …
- Через 3-4 хвилини індичку перевернути і перешкодити. …
- Готову смажену індичку можна одразу подавати до столу з будь-яким гарніром.