Різні відділи кори виконують різні функції. У потиличній корі сконцентровані зорові центри, у скроневій — слухові, у тім'яній зоні розташовані нейрони, які відповідальні за больову, шкірну та м'язову чутливість, а задня частина лобової частки відповідає за рухи.
Відкрита консервація зберігається недовго. Згідно з державними стандартами, квашена капуста, наприклад, простоїть не більше тижня. За умови зберігання у холодильнику, зрозуміло. Страви з додаванням лимонки або оцту зберігаються не більше п'яти днів.
Вчені довели: варена морквина в 1,5 рази ефективніше джерело бета-каротину, ніж сира! Одне з досліджень показало, що найбільш висока концентрація бета-каротину, що легко засвоюється в моркві, зберігається протягом 15 хвилин варіння, а потім йде на спад.
Найкраще застосовувати грунтовки Base та Impregnant – вони забезпечують максимальний захист при превентивному хімічному захисті. Це так звана первинна обробка і здійснюється перед фарбуванням дерева.
Любисток корінь, 50гр — купити в інтернет-магазині OZON зі швидкою доставкою
Походить цей символ від першої стилізованої літери того ж слова «radix». Риса над підкореним виразом спочатку була відсутня; її пізніше ввів Декарт (1637) для іншої мети (замість дужок), і ця риса незабаром злилася зі знаком кореня.
На жаль, нам не вдалося знайти наукових досліджень на цю тему, а рекомендації дієтологів відрізняються: одні радять їсти 15–20 плодів на день, інші – не більше 5. Головне, що слід брати до уваги людям, які не мають алергії на оливки, – це
Read More
Не використовувати під час цвітіння! Для профілактики обробляється до цвітіння та після збирання врожаю. Достатньо двох-трьох обприскувань. Виявлення перших ознак хвороби.
Найкраще вирощувати фрезію в оранжереї чи теплиці, де їй легше створити необхідні умови, але це заняття для досвідчених чи професійних квітникарів. В принципі, фрезію можна вирощувати цілий рік, але оскільки садова фрезія в наших широтах в грунті не зимує, восени її бульби
Read More
Мірні склянки, мензурки та мірні циліндри – вид мірного хімічного посуду, призначеного для вимірювання об'ємів рідин, як на налив, так і для подальшого виливання в інший посуд.