Що означає бути кухарем?

Кухар-кулінар спеціаліст, який займається безпосередньо приготуванням страв: проціджує, змішує, подрібнює, фарширує, регулює температурний режим, визначає готовність страв.Jul 18, 2019

Особисті якості гарного кухаряце вишуканий смак, творчий підхід до роботи, пунктуальність, охайність, прагнення професійної досконалості.

Кухар здійснює розрахунок сировини та виходу готової продукції, складає меню, заявки на продукти та напівфабрикати, здійснює приготування страв, виконує проціджування, замішування, подрібнення, формування, фарширування, начинку виробів, регулює температурний режим, визначає готовність страв, виробів з контрольно- …

Прийде згадати біологію та хімію — ці предмети лежать в основі багатьох професійних кухарських дисциплін: кулінарії, товарознавства, санітарії та гігієни, технології кондитерських виробів. Для кухарів кулінарія та товарознавство все одно, що читання та арифметика для першокласників.