Су-вид – (від франц. "sous-vide" – "у вакуумі") – технологія приготування їжі у вакуумній упаковці. Продукти запечатуються в герметичний пластиковий пакет, з якого відкачується повітря, після чого готуються у воді, температура якої зазвичай не перевищує 70 градусів за Цельсієм.
Sous-Vide ("Су–вигляд") – це технологія приготування страв у вакуумній упаковці. Сам продукт необхідно покласти в пакет, запечатати (тобто відкачати повітря за допомогою спеціального пристрою-вакууматора). мультиварці за допомогою програми Вакуум протягом приблизно 6 годин.
Основна перевага су-виду полягає в тому, що цей метод ідеально підходить для непрофесійних кулінарів. Приготування продуктів у вакуумному пакеті за строго заданої температури не вимагає ні великого досвіду, ні спеціальних знань.
Зробити страви су–вид у домашніх умовах без спеціальної техніки проблематично. Деякі господині поміщають шматок м'яса в пакет із харчового пластику із зип-застібкою та відкачують повітря за допомогою соломинки. Потім м'ясо кладуть на водяну баню або велику каструлю з водою і витримують в середньому від 1 до 5 годин.