Що таке соєве борошно?

Соєве борошно – це соєві боби, очищені від зовнішньої оболонки і термічній обробці, що ретельно розмелюються на млинах, і вийшла борошно використовується для приготування різноманітних дієтичних страв. Це натуральний замінник яєць, незамінний продукт харчування для вегетаріанців та людей, які дотримуються посту.

Безглютенова мука: варіанти заміни

ВидПлюси заміни
Борошно кіноа та амаранта– Має яскравий трохи горіховий смак
Соєве борошно– Може викликати алергію
Борошно сорго– Має нейтральний смак
Черемхова борошно– Має шоколадно-мигдальний смак

У борошна ніжний кремовий колір та легкий аромат горіхів. Існує три різновиди соєвого борошна: напівзнежирена зі зниженим вмістом жирів, необезжирена з вихідними показниками речовин та знежирена, дієтична. Харчова цінність на 100 р.

Соєве борошно – Це продукт подрібнення соєвих бобів (насіння сої, макухи та шроту) до порошкоподібної маси, що широко застосовується в кулінарії через свої корисні властивості.