Соєве борошно – це соєві боби, очищені від зовнішньої оболонки і термічній обробці, що ретельно розмелюються на млинах, і вийшла борошно використовується для приготування різноманітних дієтичних страв. Це натуральний замінник яєць, незамінний продукт харчування для вегетаріанців та людей, які дотримуються посту.
Безглютенова мука: варіанти заміни
Вид | Плюси заміни |
---|---|
Борошно кіноа та амаранта | – Має яскравий трохи горіховий смак |
Соєве борошно | – Може викликати алергію |
Борошно сорго | – Має нейтральний смак |
Черемхова борошно | – Має шоколадно-мигдальний смак |
У борошна ніжний кремовий колір та легкий аромат горіхів. Існує три різновиди соєвого борошна: напівзнежирена зі зниженим вмістом жирів, необезжирена з вихідними показниками речовин та знежирена, дієтична. Харчова цінність на 100 р.
Соєве борошно – Це продукт подрібнення соєвих бобів (насіння сої, макухи та шроту) до порошкоподібної маси, що широко застосовується в кулінарії через свої корисні властивості.