Такий колір йому надає наявність антоціанів – пігментів, які досить часто зустрічаються в квітах і фруктах, але невластивих цитрусовим. Ступінь фарбування також залежить від температури, освітлення та сорту. Плід, як правило, менше апельсинамає ребристу поверхню і майже не містить кісточок.
Якщо шкірка має блідо-оранжевий або жовтуватий відтінок, трохи схожий на колір грейпфрута, то він може виявитися зеленим або висохлим. Наявність будь-яких плям свідчить про те, що плід зіпсований. Його вживати в їжу не можна.
- Фрукт був названий «червоно-жовтогарячим» через глибоке червоного відтінку м'якоті, а також через пурпурову шкірку. …
- При щоденному споживанні фруктів можливо:
- Червоні апельсини слід вживати з особливою обережністю під час годування груддю. …
- Для дітей, звичайно, сицилійська апельсин може бути дуже корисним.