Що якщо апельсин усередині червоний?

Такий колір йому надає наявність антоціанів – пігментів, які досить часто зустрічаються в квітах і фруктах, але невластивих цитрусовим. Ступінь фарбування також залежить від температури, освітлення та сорту. Плід, як правило, менше апельсинамає ребристу поверхню і майже не містить кісточок.

Якщо шкірка має блідо-оранжевий або жовтуватий відтінок, трохи схожий на колір грейпфрута, то він може виявитися зеленим або висохлим. Наявність будь-яких плям свідчить про те, що плід зіпсований. Його вживати в їжу не можна.

  1. Фрукт був названий «червоно-жовтогарячим» через глибоке червоного відтінку м'якоті, а також через пурпурову шкірку. …
  2. При щоденному споживанні фруктів можливо:
  3. Червоні апельсини слід вживати з особливою обережністю під час годування груддю. …
  4. Для дітей, звичайно, сицилійська апельсин може бути дуже корисним.