Печінку кролика вимочити протягом 1 години у холодній воді, добре промити. Зрізати у печінки жир та потовщення. Воду довести до кипіння і викласти печінку. Ще раз довести до кипіння та готувати під кришкою на невеликому вогні 15 хвилин.
Як варити яловичу печінка Після закипання великий шматок приготується за 40-45 хвилин. Невеликі – за 15–20 хвилин. Соліть печінка за 4-5 хвилин до готовності. Якщо додати сіль під час вимочування або на початку варіння, субпродукт буде жорстким
Для початку потрібно вимочити печінку у холодній воді. Тривалість замочування залежить від віку кролика та коливається в межах від 20 до 90 хвилин. Якщо печінка має специфічний запах, при вимочуванні можна додати у воду трохи оцту. Вимочену печінка потрібна обсушити та порізати шматочками середньої величини.
Кроляча печінка є дієтичним субпродуктом із низькою калорійністю. Багатий вітамінний склад печінки кролика (вітаміни групи В, вітаміни А, С, D, Е, Н, К та РР) сприяє покращенню самопочуття, прискорює регенерацію шкіри та слизових оболонок, зміцнює імунітет.