Добре розігрійте сковороду, тобто прожаріть. Налийте олію, головне – її не перегрівати, інакше креветки моментально підгорять! Закидайте розморожені креветки і обсмажуйте протягом 2-3 хвилин. Креветки готові!
Після того, як вода закипить, опустіть у неї креветки. Коли вода закипить знову, а панцирі креветок стануть яскраво-рожевими та почнуть спливати, вимикайте плиту. Невеликі креветки варто варити трохи більше 2 хвилин. Великі (королівські та тигрові) варяться від 3 до 7 хвилин залежно від розміру.
Якщо ви використовуєте варено–морозиво великі креветкиспочатку варто їх розморозити, а потім швидко обсмажити в маслі. Свіжі креветки потрібно смажити доти, доки вони не стануть рожевими. Щоб креветки вийшли смачними, не забудьте прибрати часник зі сковороди, інакше він може пригоріти.
Перед смаженням потрібно почистити все креветки. У сковороду з товстим дном налити олію. Розігріти сковорідку з|із| маслом|мастилом|. Викласти відразу все креветки.