Скільки варити кашу з|із|

Як варити полбу на плиті

Закрийте каструлю кришкою. Варіть, іноді помішуючи, 25-30 хвилин. Рідина має вбратися. Якщо на дні залишилася вода, продовжуйте варити 5–10 хвилин. May 21, 2020

Полба на воді Крупу ретельно промити у проточній воді та перекласти в каструлю. Залити чистою холодною водою у пропорції 1:2 (це означає, що на 1 чашку половини необхідно додати 2 чашки води). Після закипання посолити крупу, накрити кришкою і готувати. хвилин на невеликому вогні.

Її не потрібно замочувати, Досить просто промити. Залити можна не холодною, а гарячою водою та варити на пару хвилин менше. Ще один аспект – це як варити кашу із подрібненої. Полби на молоці. Тут є кілька варіантів: можна взяти по 1.5 склянки води та молока, або використати лише молоко.

Полбу повторно промивають, пересипають у каструлю, заливають чистою водою (1:2 для розсипчастої каші, 1:3-3,5 для в'язкої). Посолити можна відразу, а можна, можливо наприкінці приготування. Майбутню кашу доводять до кипіння, зменшують нагрівання до слабкого, варять під кришкою до випаровування рідини, орієнтовно 20-25 хвилин.