Скільки варити яловичину для плову?

2,5 години М'ясо вариться близько 2-2,5 годиниякщо його не розморозити – час збільшується. Щоб приготувалося швидше, поріжте яловичину на невеликі шматочки однакового розміру. Щоб переконатися, що яловичина зварилася, дістаньте її з бульйону і проткніть вилкою чи ножем.

Солити яловичину, Точніше бульйон, в якому вона вариться, необхідно практично в кінці процесу варіння, Приблизно хвилин за 10 до повної готовності. Після закінчення необхідного часу для приготування м'яса, вогонь необхідно вимкнути, а яловичину залишити на півгодини у бульйоні. Це додасть м'ясу м'якості та соковитості.

Для приготування традиційних ласощів узбеків найкраще вибирати висівок з малим вмістом сполучної тканини: зв'язок, сухожиль, хрящів.Фахівці рекомендують купувати для цієї страви такі види відрубів:

  • грудинку;
  • кермо;
  • лопаткову частина;
  • задню частина голяшки.

Dec 31, 2018