Приготування кава в кавомашині
- Отже, оберіть потрібний об'єм води. …
- Фортецю оберіть таку, щоб кавомашина відібрала від 7 до 9 г кавового порошку.
- Тиск, необхідний приготування «класики» – 15 бар.
- Слідкуйте за цівкою напою: вона повинна текти близько 30 секунд, і за цей час пройти три стадії.
Вода закипає і перетворюється на пару. Під тиском пара відкриває клапан і проходить через кава у холдері, вбираючи смак та аромат. Готовий кава з холдера потрапляє у кавник чи кухоль. Ріжок та фільтр вручну звільняються від використаного кава та промиваються.
Налаштування кавомашини
- Заповнення водного контуру Обережно витягніть бак для води. Залийте в нього свіжу воду до максимальної позначки. …
- Активація водяного фільтра Витягніть фільтр із упаковки і трохи струсіть його. …
- Ручне промивання Завершальним етапом підготовки кавомашини до роботи є ручне промивання варильної групи.