Як розморозити рибу в мікрохвильовій печі Покладіть потрібну кількість риби в посуд, призначений для використання в мікрохвильовій печі. Виберіть потрібний режим розморожування. Періодично діставайте страву з мікрохвильової печі та перекладайте шматки для більш рівномірного розморожування.Nov 4, 2018
Як розморожувати продукти мікрохвильовій печі
- Готуємо продукт. …
- Укладаємо продукт у посуд. …
- Виставляємо програму автоматичної розморожування або настроюємо потужність вручну.
- При розморожуванні м'яса, птиці та риби: після циклу відтавання перевертаємо їх та запускаємо повторний цикл. …
- Дістаємо продукт із робочої камери.
Mar 4, 2021
Швидко розморозити рибку можна помістивши її ємність із холодною водою. Теплу або гарячу воду температурою вище +25° використовувати не можна, оскільки якість продукту різко погіршиться. Оптимальна температура для швидкого розморожування без втрати смакових якостей становить від +15 ° до +20 °.
Майже всі мікрохвильові печі оснащені функцією Defrost (Розморожування). Зазвичай символ розморожування на панелі керування мікрохвильової печі – Це сніжинка або сніжинка з краплею.