Запалюйте папір довгим сірником або газовим палієм. Полум'я від паперу розпалить вугілля. Дайте вугіллю розгорітися протягом 15-20 хвилин, поки вони не стануть червоними. На вигляд вугілля ви відразу зрозумієте, що він готовий для початку приготування їжі.
Намажте решітку жиром з обох боків, можна використовувати олію, Кріско або звичайний жир зі стейку. Розігрійте гриль до 200-240 ° С – і дайте гратам прогрітися протягом 15-30 хвилин. Жир покриє ґрати невидимою плівкою.
Закрийте гриль кришкою, щоб він добре прогрівся: керамічні брикети або металеві грати нагріваються, коли температура накритого гриля досягає 176 ˚С. Це може тривати від 10 до 15 хвилин. Коли ви готові приступити до приготування їжі, відрегулюйте рівень полум'я ручкою регулювання газу.