Як розморозити рибу у духовці?

Розморожувати м'ясо в духовці або мультиварці Відтавати м'ясо в електричній духовці з функцією розморожування те саме, що зтеплювати продукт у мікрохвильовій печі. Температура близько 30-35 градусів за хорошої конвекції допомагає швидко розтопити лід.

Проста інструкція з розморожування риби

  1. З морозилки дістаньте рибу, не виймайте її з вакуумної упаковки.
  2. Візьміть тарілку та викладіть у неї продукт.
  3. Помістіть рибу на нижню полицю холодильника (температура від 0 до 5°C) і залиште на ніч.
  4. Якщо температура в холодильнику вище 5°C, достатньо буде 6 годин.

Oct 5, 2021

Перед приготуванням рибу необхідно розморозити те щоб максимально зберегти її поживну цінність. Порада наших технологів: у жодному разі не поміщайте морозиво або філе риби в теплу або гарячу воду. При температурі вище 40 ° С структура білка м'язових тканин починає руйнуватися.