Коротка інструкція, як користуватись електричною духовкою:
- активувати пристрій та виставити необхідний температурний режим;
- почекати 15-20 хвилин, щоб дати приладу прогрітися;
- відкрити дверцята печі та встановити по центру страву;
- закрити духову шафу та виставити таймер готування;
Утримуйте кнопку Блокування у 3 секунди. Індикатор у вигляді замка показує, що увімкнено блокування кнопок. Щоб вимкнути духовку, встановіть ручку режиму роботи в положення '0'.
Переважна більшість випічки краще готувати в режимі "Верх + низ" для електричних духовок або "Низ" для газових. Конвекцію варто включати в самому кінці, якщо хочеться отримати рум'янішу скоринку. 4. У момент відправки випічки в духовку вона вже має бути розігріта до температури, вказаної в рецепті.