Залийте прохолодною водою так, щоб її рівень був на пару сантиметрів вищий за м'ясо. На середньому вогні доведіть до кипіння, потім зменшіть нагрівання. Додайте цибулю, часник, моркву і продовжуйте готувати.11 Nov 2019
У киплячу воду опускаємо грудку, зменшуємо вогонь до середнього і після закипання варимо хвилин 10. А потім це важливо! – грудка повинна полежати в бульйоні щонайменше 15 хвилин, а то й зовсім – поки він не охолоне.
Скільки варити курячу грудку для супу Найкращим вибором для супу буде грудка на кістки та зі шкірою – бульйон з нею виходить більш насиченим. Куряче м'ясо кладуть у холодну воду разом із сіллю та іншими приправами, після чого ставлять на вогонь. Після закипання вона вариться 30-40 хвилин.
Як тільки вода закипіла, одразу обов'язково знімаю пінку та додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин відключаю вогонь і загортаю теплим рушником до повного остигання. Виймаю грудку з бульйону та викладаю на тарілку.