Як варити курячу грудку в холодній чи гарячій воді?

Як варити курячі грудки на плиті.

Залийте прохолодною водою так, щоб її рівень був на пару сантиметрів вищий за м'ясо. На середньому вогні доведіть до кипіння, потім зменшіть нагрівання. Додайте цибулю, часник, моркву і продовжуйте готувати.11 Nov 2019

У киплячу воду опускаємо грудку, зменшуємо вогонь до середнього і після закипання варимо хвилин 10. А потім це важливо! – грудка повинна полежати в бульйоні щонайменше 15 хвилин, а то й зовсім – поки він не охолоне.

Скільки варити курячу грудку для супу Найкращим вибором для супу буде грудка на кістки та зі шкірою – бульйон з нею виходить більш насиченим. Куряче м'ясо кладуть у холодну воду разом із сіллю та іншими приправами, після чого ставлять на вогонь. Після закипання вона вариться 30-40 хвилин.

Як тільки вода закипіла, одразу обов'язково знімаю пінку та додаю всі спеції. Варю 15 хвилин на повільному вогні. Через 15 хвилин відключаю вогонь і загортаю теплим рушником до повного остигання. Виймаю грудку з бульйону та викладаю на тарілку.