У пароконвектоматі можна готувати перші страви, овочі, м'ясо, рибу, хліб та солодощі.Піца на пару
- Прогрійте камеру до 140°C.
- Перший етап. …
- Для приготування страви рекомендується використовувати рифлений алюмінієвий лист для піци і фокачча.
Завантажити лист в пароконвектомат і готувати за температури 175 градусів на режимі пароконвекції (10-20 % вологості), періодично перемішувати для рівномірного обсмажування. Тривалість приготування залежить від розміру картоплі з бажаного відтінку, приблизно 25-30 хвилин.
При приготуванні використовуються гастроємності завглибшки 60мм GN 1/1. Можна робити завантаження на всі рівні пароконвектомата. В одну гастроємність вміщається 1,5 кг гречаної каші.Приготування:
- Час: 30 хв.
- Температура: 110°
- Паровозволоження: 80 %
- Натиснути «Старт»